Viršla

Frankfurter kobasica

Napravljena po Nemačkom  tradicionalnom receptu. Najstariji recepti za ove kobasice datiraju još iz 13. veka

Davale su se narodu u svečanim trenucima, kao što su carska krunisanja.

Fino usitnjena, tanka kobasica , blago prodimljena, napravljena od najkvalitetnijeg svinjskog i goveđeg mesa  stoke uzgajane u podnožju Homoljskih planina.

Tradicionalno se servira sa hlebom, senfom ili renom, uz času jabukovog vina.

Dužina i težina po kobasici

0.060g/20cm

Prosecna energetska vrednost na 100g proizvoda

Masti Od kojih zas.masne kiseline Proteini Ugljeni hidrati Od kojih seceri So Energetska vrednost
22g
5,5g
12,5g
5g
0,5g
1,8g
1075 KJ ili 256 Kcal

Pitanje

Šta još čekate?

Predugo zadržavanje na našem sajtu može dovesti do pojave ,, Glad očiju“ . U tom slučaju kliknite na KONTAKT, i tu možete videti kako možete doći do nas.