Mesni hleb (Fleishkaseili Leberkäse)

Zabeleženo je da se jeo još u starom Rimu, u 5. Veku.

Peče se kao i običan hleb, a najpuniji ukus se dobija kada se malo deblje iseče i isprži ili pohuje.

Ovaj specijalitet se pravi od najkvalitetnijeg svinjskog i goveđeg mesa dobijenog sa lokalnih farmi iz podnožja Homoljskih planina.

Mesni hleb

Prosecna energetska vrednost na 100g proizvoda

Masti Od kojih zas.masne kiseline Proteini Ugljeni hidrati Od kojih seceri So Energetska vrednost
27,9g
9,2g
11,7g
1,3g
0,3g
1,9g
1214 KJ ili 290 Kcal

Pitanje

Šta još čekate?

Predugo zadržavanje na našem sajtu može dovesti do pojave ,, Glad očiju“ . U tom slučaju kliknite na KONTAKT, i tu možete videti kako možete doći do nas.