Kobasice pravljene po recepturama tirolskih majstora

O nama

Zašto nećete pogrešiti

Igor Diploma-1 1

Sve je počelo davne 1999. Godine kada je Milutin Miloradović, zvani Tina, odlučio da se vrati u svoje rodno selo Šetonje i da sa svojim sunarodnicima podeli svoje dugogodišnje mesarsko iskustvo stečeno u Tirolu.

24.04.1999. pokreće preradu mesa i otvara firmu Vrelo produkt.

Otvara se prvi maloprodajni objekat u Šetonju, nedugo zatim i drugi u Petrovacu na Mlavi.

U ponudi se našao širok asortiman domaćih kobasica, mesnog hleba i ostalih polutrajnih proizvoda.

Brojevi sami govore

Ugostiteljskih objekata
0 +
Godina pravljenja kobasica
0 +
Kilograma se napravi svakog dana
0 +

U proizvodnji je korišćeno svinjsko i goveđe meso dobijeno sa lokalnih farmi sa Homolja i drugih delova Braničevskog okruga. Izbor mesa i kupovinu je obavljao je lično deda Tina , tako da visok kvalitet proizvoda nikada nije izostao.

U međuvremenu njegov  unuk, Igor Miloradović ( na nagovor deda Tine) upisuje mesarsku školu i stiče diplomu majstora za preradu mesa u Tirolu. Narednih 10 godina nastavlja sa radom u lokalnim zanatskim Tirolskim mesarama i stiče ogromno iskustvo izrade čuvenih Austrijskih mesnih proizvoda.

Igor diploma 2

Upozorenje

Možete postati gladni!

Hoćete da probate nešto drugačije, fenomenalnog ukusa?
Naše kobasice se razlikuju od drugih.
Mi ne želimo da se hvalimo, naše kobasice to rade umesto nas.

Prave vrednosti ostaju u porodici

01.08.2011. Igor se vraća u Srbiju i preuzima posao od deda Tine. U tom trenutku firma ima 15 zaposlenih radnika, dva maloprodajna objekta i dvadesetak kupaca (restorani, pivnice, brza hrana).

Dugogodišnje iskustvo koje je stekao u Austriji pomaže Igoru da poboljša postojeće proizvode, ali i da napravi nove , koristeći  Austrijske recepture i tako proširi asortiman postojećih proizvoda.

Početak

Upravo po tim proizvodima Vrelo produkt postaje jedinstven i prepoznatljiv brend u celoj Srbiji i regionu.

Proširuje se pogon za preradu mesa, izgrađuje se novi pogoni, otvaraju se novi maloprodajni objekti…

U proizvodnji se koristi najsavremenije tehnologije i mašine,što dovodi do vrhunskog kvaliteta proizvoda.

Danas industrija mesa Vrelo produkt ima preko 50 zaposlenih, 8 maloprodajnih objekata i preko 800 kupaca (pivnice, restorani, hoteli,brza hrana…) na teritoriji cele Srbije.

Svojim karakterističnim ukusima i vrhunskim kvalitetom kao i konstantnim Inovacijama u  proizvodnji, Vrelo produkt postaje jedan od lidera u prozvodnji kobasica i mesnih prerađevina.

Početak